Obloženi kruhki – poskrbite za goste na dogodku in zablestite

Okusni obloženi kruhki so obvezni element vsakega resnega cateringa. Zato pri Catering Drobnič naročite obložene kruhke za vaš dogodek in navdušite vse svoje povabljence. Nobena skrivnost ni, da je okusna hrana sestavni del vsakega dogodka, vsaj tistega, ki gostom zares ostane v spominu. Nepozabno kulinarično doživetje na vašem dogodku omogočajo tudi okusni in sveže pripravljeni obloženi kruhki, ki so izjemno priljubljena specialiteta. Glavna prednost, ki jo ti predstavljajo je, da lahko pestro število kombinacij sestavite povsem po svojih željah, povabljencem pa tako omogočite bogato izbiro. S kruhki enostavno ne morete zgrešiti, saj se med njimi vedno najde tisti okus, ki bo všeč še tako izbirčnemu posamezniku.

obloženi kruhki

Preprosto okusni

Obloženi kruhki morda na prvo žogo zvenijo nekoliko enostavno, a temu s pravo izbiro ponudnika cateringa še zdaleč ni tako. Gre namreč za dovršen prigrizek, ki ga sestavljata bogata vsebina in pestri nadevi, primerni za najrazličnejše okuse. Na voljo so vam klasični mesni, vegetarijanski in številne po meri izdelani okusi. Poleg tega pa so kruhki tudi cenovno ugodna rešitev za različne priložnosti in dogodke.

Če za svojo zabavo iščete nekaj enostavnega, okusnega in modernega, potem so obloženi kruhki prava izbira. So nekoliko elegantnejši od narezkov, poleg tega pa so del tako imenovane ‘finger food’, ki je v zadnjem času še posebej priljubljena. Izberi, vzemi in pojej je moto vsakega obloženega kruhka in glavni razlog, da preprosto ne smejo manjkati na nobenem resnem dogodku, ki da nekaj na kulinariko in dobro počutje svojih gostov.

Vrhunska izvedba in postrežba

Če si na organiziranem dogodku želite zares vrhunske in kakovostne hrane, vam svetujemo, da izberete priznanega ponudnika z dolgoletnimi izkušnjami. Eno takih podjetij pri nas je tudi Pipo d.o.o., kjer se s cateringom ukvarjajo še vrsto let. Svojim naročnikom nudimo le najboljše, poleg tega pa jim pri izbiri jedi svetujejo in tako poskrbijo za izvrstno kulinarično doživetje. Vsaka hrana namreč ni primerna za vsak dogodek. A to ne velja za obložene kruhke – ti so odlična izbira za prav vsako prireditev, pa naj bo le druženje ali slavnostni sprejem. Paziti je le treba, da izberete ustrezne sestavine. Pri tem vam bodo seveda z veseljem pomagali tudi strokovnjaki pri Drobnič cateringu, ki je del podjetja Pipo d.o.o.

Pri pripravi obloženih kruhkov v podjetju vedno upoštevajo želje naročnika in potrebe individualnega dogodka. Hrana je vedno sveža in domačega izvora, sestavine pa najvišjega kakovostnega razreda. Pri pripravi sodelujejo odlični kuharji, ki pri pripravi uporabljajo svoj ustvarjalni čut ter različne tehnike. Končni rezultat je zato prava kulinarična mojstrovina, s katero zagotovo ne morete zgrešiti.

obloženi kruhki 1

Njihova ekipa pa z vami sodeluje tudi na samem dogodku, v obliki profesionalne strežbe. Kakovosten catering sicer vključuje vse od priprave ambienta, dekoracije, različnih prigrizkov ter pijače in na koncu strežbe in skrbi, da hrane tekom dogodka ne zmanjka.

Za nepozaben dogodek

Ko organizirate dogodek, pa naj bo ta družinski – poroka, obletnica, rojstni dan ali poslovni, vedno poskrbite za primerno hrano in njeno postrežbo. Pripravljeni prigrizki, naj bodo to obloženi kruhki, narezki ali katere druge jedi, pa morajo tek vzbuditi tudi pri nekomu, ki je predhodno že jedel. Se sprašujete, kako lahko to dosežete? Z ustreznim ponudnikom cateringa ob strani. Jedi naj svoj prvovrsten okus odražajo tudi s svojim izgledom. Brezhibna prezentacija, pestra kombinacija barv in prijeten vonj so tisti ključni dejavniki, zaradi katerih bo gost z veseljem posegel po prigrizku.

Saj veste, ljubezen gre skozi želodec. Kulinarični strokovnjaki pa pravijo, da vsak nepozaben dogodek odlikuje vrhunska hrana. Naj ta ne manjka niti na vaši zabavi in tako poskrbite za lačne in malo manj lačne goste. Brez dvoma pa bodo prav okusna hrana, prijeten ambient in  prijazno osebje poskrbeli, da bodo gostje vas in vaš dogodek za vedno imeli v lepem spominu.