Klinika Omnia – kjer gresta zdravje in lepota z roko v roki

Če si želite vseh zdravstvenih storitev na enem mestu, potem je Klinika Omnia pravi naslov za vas – ta namreč združuje specialiste z različnih področij in vam ponuja najvišjo kakovost opravljene storitve. Poleg samoplačniških pregledov vam nudijo brezplačne zdravstvene preglede in posege, preko vaše izbrane zavarovalnice – sodelujejo z Zavarovalnico Triglav, Sava Zavarovalnico, Zavarovalnico Generali in Zavarovalnico Vzajemna. V tem primeru je čakalna doba na prvi pregled 10 dni, vse opravljene storitve pa dosegajo najvišjo stopnjo kakovosti.

klinika omnia

Zakaj izbrati Kliniko Omnia?

Glavni razlog, zakaj naj bo Klinika Omnia vaša prva izbira je njihova dostopnost, prijaznost in odsotnost dolgih čakalnih vrst. Do svojega specialista boste prišli že v nekaj dneh, pri tem pa bili deležni vrhunske obravnave. Vsi zdravniki in specialisti, ki delujejo v okviru klinike so vrhunski strokovnjaki, ki pri svojem delu uporabljajo medicinsko opremo in pripomočke priznanih in preverjenih proizvajalcev. Deležni boste pregleda ali posega z najsodobnejšo opremo, ki zagotavlja vrhunske rezultate zdravljenja, rehabilitacije ali lepotnega posega.

Ne glede na to, kateri specialistični zdravniški pregled potrebujete, boste na Kliniki Omnia zagotovo našli pravega zase. Vedno boste deležni le najboljše obravnave, saj si vsi njihovi zdravniki za svoje paciente vzamejo čas in vam prisluhnejo. Ker se vam v celoti posvetijo, tudi bistveno hitreje najdejo vzrok za težavo in vam znajo pravilno svetovati. Za obiskovalce svoje spletne strani ves čas pripravljajo tudi zanimive blog vsebino na temo različnih posegov, zdravja in vašega dobrega počutja.

Klinika Omnia ima dolgoletno tradicijo s področja specialističnih zdravniških obravnav. Pri njih se lahko odločite za izbran lepotni poseg, dermatološki ali ginekološki pregled, prehransko svetovanje, akupunkturo, ultrazvok in številne druge preglede. Zaupajo jim številni pacienti, ki bi za svoje zdravje in dobro počutje naredili kar največ. Pridružite se jim tudi vi in izberite svojega specialista. Od sedaj naprej vam na prav noben poseg ali obravnavo ne bo več potrebno čakati.