Avtodom – cena? Novi vam je že dosegljiv!

Avtodomarstvo postaja v zadnjem času vse bolj priljubljen način preživljanja počitnic. Vedno več ljudi namreč prisega na popolno svobodo, ki jo to počitniško vozilo omogoča. Pa vendar je nekaj, česar se ljudje ustrašijo ob omembi besede avtodom – cena. Novi avtodomi so danes dosegljivi praktično vsaki povprečni slovenski družini, ki si svoj oddih želi preživeti aktivno in sproščeno.

avtodom cena novi

Ne verjamete? Potem obiščite Carthago Slovenija, podjetje, ki si že vrsto let trudi ljudem približati odlično izkušnjo potovana z avtodomom. Svojo ponudbo so zato razširili ravno z namenom, da si lahko čisto vsak privošči svoj avtodom. Cena (novi avtodom) je namreč v zadnjih letih postala veliko bolj prijazna uporabniku. To pa je tudi razlog, da vedno več avanture željnih posameznikov svoj avtodom kar kupi.

Luksuz in udobje kjerkoli na poti

Najeti avtodom ni nobena umetnost. Carthago pa je šel še korak dalje in v svojo že tako bogato ponudbo različnih paketov vključil tudi povsem osveženo serijo luksuzno opremljenih novih avtodomov Chic E-line I 51 QB DA Mercedes. Gre za linijo počitniških vozil, ki zahvaljujoč inovacijam nudijo neverjetno udobje med vožnjo. Novi avtodomi imajo nizko spuščene armaturne plošče ter bolj izolativna stekla. Električno spuščanje stekel in dodatno zvočno zaščiten motor pa zagotavljata kar se da mirno vožnjo. Tako bo vaša vožnja nadvse elegantna in sproščujoča.

Pri tej ekskluzivni liniji gre v bistvu za nadgrajen avtodom. Cena? Novi luksuzni avtodomi nimajo neke enotne cene, saj je le ta odvisna od števila izboljšav in stopnje personalizacije samega vozila. Lahko bi rekli, da vi sami vplivate na njegovo končno vrednost, saj se ta primerno prilagaja vašim željam in zahtevam. Osnovni model lahko stranka popolnoma sama oplemeniti z najrazličnejšimi dodatki in konfiguracijami, ki seveda prispevajo k rasti končnega zneska avtodoma.

Ker pa je opremljanje avtodoma odvisno predvsem od vaših potreb vam svetujemo, da se obrnete na Carthagove strokovnjake. Ti vam bodo z veseljem svetovali in pomagali pri oblikovanju končne podobe vašega novega počitniškega vozila – tako boste dobili kar največ za svoj denar.