Kaj vam prinese najem kamp prikolice

Najem kamp prikolice je super rešitev za tiste, ki imate omejeno količino denarja za počitnice. Najem prikolice za počitnice vam bo pričaral sanjske počitnice, ker boste na svojem, imeli boste svobodo in lasten bioritem za spanje ter prehranjevanje. Hkrati boste imeli res udobje lastnega doma na majhnem prostoru, ki bo vedno z vami, saj je pripeta na avto ali pa jo pustite v kampu in naravi ter z avtom svobodno pohajkujete naokoli. Seveda to lahko storite tudi peš ali s kolesi. Bivanje v prikolici je izjemno udobno in varno.

najem kamp prikolice

Ko se odločite za najem kamp prikolice, jo rezervirajte dovolj zgodaj, ker lahko naletite na pomanjkanje primernih prikolic, ker so precej zaželene. Če ste samski ali v dvoje, potrebujete manjšo z dvema ležiščema, če vas je več, pa večjo z več ležišči in sedeži v dnevni sobi. Posvetujte se s prodajalcem, da vam pove, katera bi bila za vas res primerna. Super je, da jo greste prej pogledat v živo in se prepričate, da je to prava odločitev za vas.

Če se odločate za nakup počitniške prikolice, je najem kamp prikolice izjemno dobra rešitev za to, da se pred nakupom prepričate, da je to prava prikolica za vas. Tako jo boste resnično preverili ne da bi vam bilo treba zanjo odšteti denar. Plačali boste le najemnino, ki je v primerjavi z nakupom prikolice res nizek strošek. Splača se tistim, ki nimate veliko denarja, študentom, mladim družinam in tistim, ki ne potujete prav veliko in imate počitnice le vsake toliko časa.

Prikolica ima vse, kar ima vaš dom. To so kuhinja, dnevna soba, kopalnica in stranišče, spalnico, omare za shranjevaje, lahko imate televizijo in klimo, hladilnik, vodo elektriko in plin. Bivanje v njej je zato res udobno. Hkrati vas varuje pred mrazom in drugimi vremenskimi neprilikami, ker ima učinkovito ogrevanje. Varje vas tudi pred nepridipravi in živalmi, ki znajo biti v naravi vsiljive, če ugotovijo, da imate zanje slastno hrano.

Najem kamp prikolice rešuje tudi problem velikih stroškov za nakup prikolice, ko jo je treba peljati na tehnični pregled, na servis, jo registrirati in shranjevati preko zime. Če jo najamete, tega stroška nimate, ker ga plača lastnik prikolice.