Žar na plin Furlan

Zima se je poslovila in topli dnevi so tukaj. Mi vsi srečni, da bomo lahko čim več časa preživeli zunaj na prostem. Prav tako smo zelo znani, da radi zunaj prirejamo razne piknike in zabave. Ampak, če hočemo zunaj na vrtu ali kje ob kakšni reki pripravit piknik rabimo nekaj kje bomo pekli meso in zelenjavo. Seveda to so žari, ki so vedno bolj priljubljeni pri nas doma.  Imamo različne žare, tiste na oglje in drva ali danes že bolj moderne to so plinski žari, ki so nekako najbolj praktični. Žar na plin je danes kar popularen, če lahko temu tako rečemo. Vrhunski žar na plin lahko dobite v trgovini Furlan.

Žar na plin se kar na veliko razlikuje od tistih starih žarov na oglje. Ampak oba žara, da ne bo pomote sta kvalitetna in dobra za naše piknike. Mi se bomo bolj posvetili v tem članku plinskemu žaru, ki je bolj moderen. Žar na plin nam že ime pove, da potrebujemo plin. Tukaj ne rabite ne oglja ne drv in ne vžigalic. Čist enostavno rabite samo eno plinsko jeklenko, ki pa jo danes lahko kupite povsod. Lahko greste povsod, naložite ga v avto in greste nekam v naravo ter si priredite piknik. Ne boste ogrožali narave, saj ne bo ognja. Ampak vseeno pazite, da ne boste zanetili ognja na drugačen način.

Žar na plin ima kar nekaj prednosti. Prav tako je zelo enostaven za čiščenje. Žar sam se dosti prej segrene in hrana se lahko hitreje naredi, kot na ostalih žarih. Prav tako lahko samo temperaturo uravnavate z gumbi in ne rabite pazit, da ogenj preveč gori. Žar na plin je za tiste, ki ne pazijo radi preveč na meso. Dobite različne plinske žare. Lahko malo bolj večjega stoječega ali bolj malega namiznega. Vse je odvisno od vas koliko vas je pri hiši ali kako velike zabave pripravljate. Vsi žari na plin so zelo kvalitetni, seveda če jih kupite v trgovini Furlan.