Vrhunski gaming set za čisto zabavo

Gaming set vsebuje več zadev za igranje igric v kompletu. Običajno gre za tipkovnico, miško in podlogo za miško, v nekaterih setih pa so vključene še gaming slušalke z mikronom. Zakaj kupiti gaming set za več zabave? Ker je prilagojen igranju igric in zadovolji potrebe igračarjev. To pa pomeni, da je tipkovnica osvetljena, da je miš posebna in da so slušalke tako narejene, da igralca nič ne moti od zunaj.

Gaming set zagotovo vedno vsebuje osvetljeno tipkovnico. Nekatere tipkovnice imajo osvetlitev enako po vsej tipkovnici, lahko pa zamenjate barve, ki os različne, od rdeče, modre, rumene, zelen, oranžne pa do vijolične. Nimajo vse tipkovnice vseh barv, običajno imajo po tri ali eno.

Nekatere e tipkovnice pa so osvetljene večbarvno tako, da so različni deli tipkovnice osvetljeni z različnimi barvami. Kaj to koristi? Vidnost v temi, vidijo se številke in črke ter znaki pri dobri osvetlitvi, ker igranje igric pri ugasnjeni luči je bistveno boljše, ko t pri prižgani, ker se zaslon bolje vidi.

Gaming set vedno tudi vsebuje posebno miško. Taje anatomsko oblikovana s posebnimi gumbi, ki so dodatni za to ,da se menja resolucija na primer ali za smeri in za hitro klikanje ter pobiranje zakladov v igricah. So hitro odzivne in običajno optične, vsekakor pa so brezžične. Svetujemo, da ker v tem primeru tipkovnica žična, ker se lahko radi med seboj stepejo pa oboje ne dela več dobro, je neodzivno.

Gaming set ima vedno tudi podlogo za miško, ki je super za to, ker miške ne primejo dobro na vseh površinah, saj se nekatere odbijajo in miške ne reagirajo prav ali pravočasno. Zato je podloga res nujna.

Nenazadnje gaming set vsebuje še slušalke, ki niso povsod zraven, v kakovostnih setih pa so. To so velike slušalke, ki pokrijejo celotno uho in imajo dobro oblazinjeno široko naslonjalo za glavo, da slušalke lepo sedejo na glavo in ne tiščijo ali padajo dol.