Vinilne talne obloge – najboljša izbira za vaš dom

Vinilne talne obloge so postave vedno bolj popularne in zasledene v domovih strank. Za več informacij o talnih oblogah se lahko obrnete na https://stajerles-trade.si/ostalo/pvc-talne-obloge/vinfloors.html.

vinilne-talne-obloge

Izbira talnih oblog na današnjem trgu je zelo široka in razširjena saj lahko izbirate med številnimi materiali, vzorci in barvami, ki bodo služile svojemu namenu učinkovito in dolgotrajno. Talne obloge vinil  so v primerjavi z drugimi talnimi oblogami cenovno bolj ugodne in imajo veliko pozitivnih lastnostih, ki jih naredijo najbolj uporabljene talne obloge do današnjega dne. Vinilne talne obloge so izdelane iz vinila, ki je odporen na udarce in odrgnine, montaža oziroma sestava je enostavna saj imate na izbiro tudi vinil na klik, ki vam omogoča hitro polaganje. Od ostalih talnih oblog pa se vinilne talne obloge razlikujejo tudi po drugih lastnostih saj so edine obloge, ki so vodoodporne. Zaradi svoje vodoodpornosti pa je vinil zelo primeren tudi za polaganje v kopalnicah in površinah kjer bi lahko prišlo do uhajanje vode. Vinil ima odlično lastnost toplotne prevodnosti in je zato zelo primeren tudi za površine kjer se nahaja talno gretje. Občutek hoje po vinilu je zelo, tih, mehak in topel, zato pa se lahko po njem sprehajamo tudi bosi brez, da bi začutili nelagodje. Za vse tiste, ki bi si želeli talne obloge, ki je preprosta za čiščenje, odporna na umazanijo in  trdovratne madeže  hkrati pa ne potrebuje posebnega vzdrževanja so vinil talne obloge popolna zbira za vas. Če si želite ohraniti videz in občutek lesa, imate na voljo dva programa vinilnih podlog iz kamna in lesa.

Za potrebe in želje vsake stranke pa so na voljo tudi različne debeline od 2,5 do 8 mm , ki poskrbijo za unikatno in udobno izkušnjo v vašem domu. V primeru nepredvidene zamenjave pa si vedno pustite nekaj rezervnih plošč saj lahko preprosto izrežete poškodovani del naredite utor in vstavite novi del na svoje mesto.