Moderna samohodna akumulatorska kosilnica olajša košnjo

Samohodna akumulatorska kosilnica je najnovejši hit v kategoriji košenja trave. Če vas košnja trave utruja in vam ter sosedom bencin smrdi ter je težko vžgati bencinsko kosilnico, naj vas zares razveselimo, ker je samohodna akumulatorska kosilnica rešila vse te težave. Moderna košnja trave je zdaj lahka, s pritiskom na en gumb, z menjavo baterije, ko zmanjka elektrike. Nič več ni smradu in ni groznega hrupa, ki ju povzroča bencinska kosilnica. To pa bo razveselilo tudi vaše sosede, mar ne? Na zgornji povezavi poglejte, katere vrste sodobnih električnih kosilnic so na razpolago in si izberite primerno za vas.

samohodna akumulatorska kosilnica

Samohodna akumulatorska kosilnica je lahka in jo zgolj potiskate po travi, da sama pokosi travo na določeno višino in tako boste vedno imeli urejen vrt, zelenico in dvorišče ter travnik. Kosi na dva načina in sicer lahko travo pusti na mestu košenja, kar je dobro, ker s tem gnoji vašo zelenico ali pa travo pobira v poseben zabojnik in o potem stresete na kompost ter tako pridelate super gnojilo za ostale rastline ali drevesa in grmovja.

Samohodna akumulatorska kosilnica ima kompatibilne baterije, ki se polnijo, tako da lahko uporabite več akumulatorskih baterij in kosite nepretrgoma tako, da zamenjate baterijo. Med tem, ko kosite, se prazna baterija lahko polni, da bo pripravljena, ko zmanjka tiste, s katero trenutno delate. Tako je samohodna akumulatorska kosilnica izjemno uporabna in racionalna. Ne bo vam treba ves čas tankati bencina, ki se tudi pokvari, če predolgo stoji.

Ta kosilnica deluje na elektriko, ki je izjemno čista energija in če imate svojo elektrarno, je tudi poceni oziroma brezplačna energija. Nikamor vam ni treba iti po bencin in delati mešanico, ki mora biti ravno prava za bencinske kosilnice in to ni preprosto narediti. Bencinske kosilnice so res nerodne in jih nobeden več ne uporablja. Sodobne kosilnice zdržijo tudi bistveno dlje in imajo sodobno tehnologijo, ki vam olajša delo.