RollJet skiroji za otroke: Šolska torba in skiro v enem

Je tudi vaš otrok med tistimi, ki se vsakodnevno zdolgočaseno odpravljajo v šolo? Ali pa je morda tudi vaš otrok med manjšimi in le stežka prenaša breme šolske torbe? Brez skrbi. S temi težavami se srečujejo skorajda vsi starši, le malo kdo od njih pa v tem hitrem tempu življenja glede tega tudi kaj ukrene. Da pri vas ne bo tako in bo vaš otrok odslej z veseljem hodil v šolo, njegova šolska torba pa se bo praktično sama prinesla v šolsko učilnico, vam lahko pomagajo RollJet skiroji za otroke. Gre za skiroje, ki so hkrati tudi šolska torba, omogočajo pa najbolj zabavno pot v šolo.

Če vas zanima, kako izgledajo ti skiroji, so RollJet skiroji za otroke na: https://www.rolljet.com/si/. V nadaljevanju članka pa vam bomo predstavili še vrste tovrstnih skirojev in vse prednosti, ki jih prinašajo.

Kaj je RollJet skiro?

Za začetek naj predstavimo, kaj sploh so RollJet skiroji za otroke in kako so nastali. In sicer, kot že zgoraj povedano, gre za posebno vrsto skirojev, ki je bila ustvarjena predvsem za to, da otrokom omogoči lažjo in tudi bolj zabavno pot v šolo.

Jutranje vstajanje in pešačenje do šole ali šolskega avtobusa je lahko namreč včasih izredno dolgočasno. In zakaj se nebi otrokom omogočilo, da se namesto pešačenja, v šolo ali do avtobusa odpeljejo kar s skirojem, ki je enostaven za uporabo in varen za otroke? Na tak način se bodo odhoda v šolo veselili, saj se bodo lahko vanjo peljali s skirojem in se bodo hkrati tudi zabavali, kot da bi bili na igrišču.

Ampak potem je tukaj še druga težava. Tudi če se bodo otroki peljali v šolo s skirojem in ob tem neizmerno uživali, je tukaj še pretežka šolska torba. Številni zvezki in ostali šolski pripomočki, ki so stlačeni v torbo, so lahko namreč precej težki in povzročajo veliko breme za prenašanje, sploh za manjše otroke. Vsakodnevna teža šolske torbe pa lahko na otrokovi hrbtenico in posledično zdravju pusti tudi posledice. In tako je nastala ideja, da se skiro in šolska torba združita v eno.

RollJet skiroji za otroke so torej kot šolska torba na kolesih, ki je zabavna in hitra izbira za pot v šolo. Poleg tega pa varuje tudi otrokovo zdravje in hrbtenico, saj šolske torbe otrokom ni treba nesti, ampak se ta pelje na za to prilagojenem skiroju.

RollJet skiroji za otroke

Katere prednosti prinašajo RollJet skiroji za otroke?

Največja prednost, ki jo imajo RollJet skiroji za otroke je tako ravno ta, da ohranjajo zdrav razvoj otroka. Šolska torba, ki se pelje na kolesih in ne teži ramen, varuje nežno otroško hrbtenico in ji omogoča, da se ta pravilno razvija.

Poleg tega pa je pri skiroju nujno tudi poganjanje z nogo, kar pomeni, da tovrstni skiroji spodbujajo vsakodnevno gibanje in prav tako pripomorejo k zdravemu življenjskemu slogu vašega otroka. In kaj je lahko boljšega od tega, da otroku omogočite zabavno pot v šolo in hkrati doprinesete še k njegovemu zdravemu razvoju?

RollJet skiroji za otroke so poleg funkcionalnosti hkrati zasnovani še tako, da so varni za otroke. Za razliko od običajnih skirojev imajo namreč kar tri kolesa. To pa jim omogoča, da so bolj stabilni in zavarujejo otroke pred padcem in poškodbami. Zraven tega pa so izdelani iz vzdržljivih materialov, ki imajo dolgo življenjsko dobo. Ta skiro je torej večletna naložba in je primeren tudi za prenašanje med sorojenci.

Konec koncev pa so RollJet skiroji za otroke tudi trajnostna oblika prevoza, ki se v zadnjem času vse bolj poudarja. Če se bo vaš otrok odpeljal do šole s skirojem, vam ga namreč ne bo potrebno peljati in iti po njega. To pa posledično pomeni, da se boste manj vozili z avtomobilom in tako prispevali k nižjemu ogljičnemu odtisu, kar je še ena prednost kajne?

RollJet skiroji za otroke

Različne možnosti skirojev in nahrbtnikov

To pa še ni vse. Blagovna znamka RollJet nudi vsem šolarčkom in staršem možnost, da si svojo torbo na kolesih tudi popolnoma personalizirajo. Na voljo so tri vrste RollJet skirojev, ki se razlikujejo glede na višino in lastnosti ter več različnih šolskih torb.

Najmanjši med skiroji je RollJet Mini, ki je primeren za najmlajše talente oziroma prvo razredno stopnjo. Drugi v vrsti je RollJet City, ki je nekoliko večji in primeren za celotno družino, vse do 190 centimetrov višine. Tretja vrsta skirojev pa je RollJet Maxi, največji med skiroji in primeren za vse mestne avanture, ne zgolj zabavno pot v šolo. Glede na svoje potrebe si lahko izberete, kateri RollJet skiro je najbolj primeren za vas. Nato pa lahko izbirate še med raznovrstnimi barvami skirojev in različnimi dodatki.

Da pa bo torba na kolesih še bolj atraktivna in bo na cesti izstopala, pa so na voljo še najrazličnejše barve in motivi šolskih torb. Na voljo so tako dekliški kot tudi bolj fantovski dizajni ali zgolj enobarvne različice. Vse torbe pa odlikuje tudi to, da so ergonomsko oblikovane in iz kakovostnih materialov. Kaj torej še čakate? Hitro vtipkajte RollJet skiroji za otroke in zberite vrsto skiroja ter motiv šolske torbe in naj se zabavna vožnja začne.