PVC okna so dolgo obstojna

PVC okna so kvalitetna, dolgo obstojna in lahka z modernim izgledom za vsak dom. So cenejša od ostalih oken in precej bolj obstojna, kaj niso občutljiva na vlago. Dolga obstojnost PVC oken je eden glavnih  razlogov, da se stranke odločajo za taka okna in so potem še dolga leta zelo zadovoljna z njimi, saj ostanejo čez desetletja enaka, kot so kupljena. PVC okna so odlična izbira za vsako hišo, naj bo starejša sali pa novogradnja. Ne bodo se krivila in ne premikala, saj niso občutljiva na vremenske in klimatske spremembe.

PVC okna

Kakovostna PVC okna so dober izolator toplote in prihranijo nak kurjavi ter s tem na denarju. Dobro tesnijo in skozi njih ne bo pihalo, ker se ne krivijo in ne prepuščajo nobene vlage. Takšna okna so sodobno oblikovana, z dodatnimi tesnili po potrebi in trojnimi stekli, ki varčujejo z energijo in prihranijo denar.

PVC okna so največkrat bele barve, vsekakor pa so lahko tudi v drugih odtenkih, če vam je tako všeč in se kakšna druga barva prilega vašemu pohištvu, jo lahko naročite in okna bodo tako pobarvali. So različnih velikosti, zato morate točno zmeriti odprtine oziroma pride mojster in bo sam ugotovil, kakšna okna potrebujete ter vam jih tudi vgradil, neglede na to, ali imate novo gradnjo lai pa je treba stara okna zamenjati.

PVC okna so res dobra izbira, so tudi cenovno ugodnejša od drugih, zato se pri več oknih to kar pozna, če pa še menjate ali kupujete vrata, pa je lahko razlika bistvena. Izbirate lahko tudi med enokrilnimi ali več krilnimi okni. Izbira je seveda vaša, največja prednost pa je, da se okna ne bodo več krivila, kot se lesena, časih pa tudi aluminijasta. Skozi okna ne bo več vleklo in boste lahko zračili le, ko vam bo ustrezalo, kar pride v poštev še posebej pozimi in v vetrovnem vremenu.