Namizni koledarji vsa opomnijo na pomembne datume

Kako veste, kdaj imajo vaši bližnji rojstni dan, kdaj dobite plačo, kdaj greste na morje ipd., na kateri dan imate obletnico mature, kdaj ste dogovorjeni za poslovno kosilo ali sestanek? Ja tako, da pogledate na koledar vendar. Praktični namizni koledarji so zelo priročni, predvsem za tiste, ki delate v pisarnah, šolah in na podobnih delovnih mestih, doma pa se lahko orientiramo tudi po stenskem koledarju, nenazadnje imamo tudi na pametnih telefonih zelo priročne koledarje, na katerih si lahko enostavno označimo prihajajoče dogodke oz. jih po potrebi zbrišemo.

Zakaj imeti koledar?

Ali tudi sami spadate v tisto skupino ljudi, ki ima spomin kot zlata ribica, kar pomeni, da izredno hitro pozabite stvari, kaj šele da bi si zapomnili pomembne datume, kot je datum obletnice poroke, rojstni dan vaših najdražjih, obisk zobozdravnika ipd., čemur sledijo nepotrebni prepiri, zamere in večna obtoževanja, da vam sploh ni mar za druge? Vsem takim in drugačnim neljubim dogodkom se lahko enostavno izognete tako, da si omislite praktičen koledar, ki ga postavite na dobro vidno mesto, da ga lahko opazite vsakodnevno in gor označite vse pomembne datume, napišete, kaj se bo takrat dogajalo, skratka vse, kar je pomembno, a iz nekega razloga ne ostane v vaši glavi. Če imate na mizi ali steni koledar, lažje planirate nepredvidene dogodke, saj hitro vidite, ali ste takrat že zasedeni, prav tako lahko s hitrim pogledom na koledar ugotovite, na kateri dan pride določen datum. Namizni koledarji so tako zares praktični, nič manj pa niso uporabni niti stenski ali kakšni drugi koledarji.

namizni koledarji

S koledarjem boste dajali videz organiziranosti.

V današnjem svetu, kjer je vse naravnano na hitrost in čim večjo produktivnost, si je vse pomembne datume in ure skoraj nemogoče zapomniti, zato so namizni koledarji elegantna rešitev, da nikoli ničesar ne pozabimo. Če delate v pisarni, boste z namiznim koledarjem svojim strankam in poslovnim partnerjem dali vedeti, da ste organizirani in se držite vseh dogovorjenih rokov, torej se na vas lahko zanesejo, prav tako so namizni koledarji (morda so še boljši veliki stenski koledarji) odličen način, da svoje otroke naučite reda, točnosti in odgovornosti. Sicer pa otroci na koledarju najraje odštevajo dneve do počitnic.

Le kaj mi bo namizni koledar, če pa imam koledar na telefonu

Še vedno mislite, da so koledarji na pametnih napravah boljša izbira kot pa namizni koledarji? Do neke mere to drži, saj imamo telefone vedno pri sebi, zato lahko kadarkoli in kjerkoli pogledamo na koledarček, medtem ko namiznega koledarja pač ne moremo nositi sabo. Pa ste pomislili na to, da vam lahko pade telefon v vodo, se naenkrat znajdete na območju brez signala, vam telefon zdrobi velik kamion, morda vam ga po nesreči poje kakšna divja žival ipd.? Vse ure sestankov, obletnice, potovanja ipd., se vam v trenutku izbrišejo in nemogoče jih je dobiti nazaj – kako boste v tem primeru vedeli, kaj vse ste se dogovorili? Namizni koledar pa ostane varno spravljen doma ali v pisarni in je dokaj varen – uniči ga morda le požar ali pa maščevalen sodelavec, ki se vas želi znebiti.

namizni koledarji

Če imate koledar, nikoli ne pozabite na pomembne datume.

Namizni koledarji so lahko tudi odlično poslovno darilo

Vsaj enkrat na leto se spodobi, da svojim poslovnim partnerjem in strankam izkažete hvaležnost za sodelovanje in jih obdarite z manjšimi, če se le da praktičnimi darili. Da ne bodo ta darila povsem običajna, v smislu kulija z logotipom podjetja, kakšna majica ali vrečka in podobne stvari, jim podarite praktičen namizni koledar, ki jih bo vsakodnevno spominjal na vas – ko se bodo sprehodili mimo njega, nanj zapisali pomemben sestanek ipd., vedno bodo pomislili, da ste jim to pa vi dali. Zahvaljujoč vam bodo vedno točni in ne bodo ničesar pozabili.
Odločite se lahko tudi, da boste svojim zaposlenim podarili popolnoma personalizirane namizne koledarje, ki jih bodo zagotovo zelo veseli. Sami izberite, kakšni motivi naj bodo gor, kako naj koledar izgleda, koliko naj bo na njem prostora za pisanje, kako se bo listal in podobno.

Kako do poceni namiznega koledarja?

Povsem preprosto – najprej sami ali pa sodelovanju s tiskarno oblikujte grafično podobo koledarja, dogovorite se za vse tehnične podrobnosti (dimenzije koledarja, količina natisnjenih koledarjev ipd.). Dogovoriti se morate tudi o materialih za tiskanje, pa o barvah ipd. Tiskarna vam bo verjetno pripravila okvirno ponudbo in tudi ceno, prav tako pa vam lahko ponudi vzorčni koledar, da vidite, kako bo v resnici izgledal. Po vseh teh pripravah gre koledar končno v tisk, ponavadi se tiskarne za ta namen poslužujejo digitalnega tiska.

namizni koledarji

Koledar je lahko tudi odlično poslovno darilo.

Namizni koledarji so zelo praktični za uporabo in vam zagotavljajo, da se nikoli več ne boste znašli v kočljivih situacijah, ko ste pozabili na ženin rojstni dan, obletnico poroke, mature, pomemben sestanek s poslovnimi partnerji, kosilo z družino ipd. S koledarjem v pisarni boste dajali zgled organiziranosti in vestnosti, zato bodo stranke imele občutek, da se na vas res lahko zanesejo. Namizni koledarji pa so lahko tudi lično in praktično poslovno darilo.