Kočevski rog morate obiskati

Naša Slovenija je zelo lepa dežela, čeprav jo nekateri premalo poznajo. Nekateri do letos sploh niso vedeli za določene kotičke naše Slovenije, saj so raje zahajali drugam. Nekako vsi najbolj poznajo primorsko in gorenjsko, ostalo pa ostaja neznano področje. Malokdo zahaja na dolenjsko, posebej v Kočevski rog. Niso tam samo znani medvedi ampak je tam prelepa pokrajina, kjer lahko doživiš marsikaj lepega. Prelepa narava vas kar vabi, prav tako imate ogromno poceni prenočišč. Eno od prenočišč najdete tudi na tej strani https://ostarija-herbelier.si/dozivetja/

Mogoče sedaj kdo pomisli, kaj pa bom počel tam. Kaj mi lahko nudi Kočevski rog? To je napaka, ker imamo pomisleke, nikoli pa se ne podate v tiste prelepe kraje. Kočevski rog je res en ogromen gozd, ampak pokrajina tam vam lahko ponuja ogromno vsega. Lahko se sprehajate po označenih poteh, kopate v reki ali jezeru, prav tako pa je primerno za kolesarjenje. Za vsakogar se bo nekaj našlo, prav tako vam ne bo zmanjkalo restavracij. Restavracije in domače gostilne vam ponujajo lokalno hrano ter dobro kapljico domačega vina.

kočevski rog

Še ni zima imate čas se sprehodit po prelepi naravi, kjer živijo medvedi. Medvedi vas ne bodo obiskali, ko se boste potepali po Kočevskem rogu. Kočevski rog vas bo pozitivno presenetil, našli boste ogromno vsega za raziskovati. Na zgornji povezavi najdete okusno restavracijo, kjer lahko tudi prespite. Tam ne boste ostali ne lačni ne žejni, pa še spočijete se lahko pri njih. Počitnice pri njih vas bodo očarale. Lahko naredite samo enodnevni izlet ali pa si vzamete več dni. Ne pozabite poskusit njihove domače hrane. Kočevski rog je nekaj posebnega, ne boste več samo razmišljali o Gorenjski, hitro boste razmišljanje spremenili. Sedaj bo dolenjska postala vaša destinacija za raziskovanje in odkrivanje skritih kotičkov. Aktivnosti vam ne bo zmanjkalo, še preveč jih bo za doživeti.