Klima za avtodom 12v ohladi tudi velike avtodome do 7 m

Klima za avtodom 12v je ravno prav majhna in tiha ter neopazna, da ne boste niti vedeli. da jo imate, vendar bo 12v klimatska naprava za avtodome ohladila avtodom do 7 m dolžine tako, da vam bo res udobno in prijetno tudi, če je zunaj peklensko vroče, kar zna biti vse poletje. Kakovostna in sodobna klima za avtodom 12v je narejena tako, da porabi le malo elektrike in ne boste niti opazili, da deluje, le klima v prostoru vozila bo super. Poleg tega pa zmore še razsvetliti prostor v več barvah, kar bo vzdušje na počitnicah naredilo pravljično.

 klima za avtodom 12v

Klima za avtodom 12v je narejena v dveh delih in sicer je del, ki piha v vozilu na stropu. Ta del je narejen tako, da ne piha naravnost v ljudi, ampak ob strani in tako diskretno ter neopazno shladi prostor. Zato se boste super počutili in ne boste zboleli zaradi nje. Tudi nastavite jo lahko z daljincem, tako, kot vam ustreza in klima za avtodom 12v bo delovala diskretno, tiho ter neopazno in hkrati samodejno.

Drugi del klime je nameščen na zunanjem delu strehe vozila in je tako oblikovan, da vozila ne ovira pri vožnji, saj je aerodinamičen. Hkrati je tako majhen, da boste na streho lahko namestili še sončno celico za elektriko, da bo avtodom deloval ves čas in pa anteno, če hočete na počitnicah kjerkoli gledati vaše najljubše programe na televiziji.

Klima za avtodom 12v je novodobna klima, ki je narejena s pomočjo najsodobnejših tehnologij in je zato varčna, tiha ter majhna. Vendar je ne morete montirati sami, ker je to zahtevno delo. Pravzaprav je montaža v ceno že všteta, samo pripeljete avtodom in mojstri bodo klimo vgradili varno ter hitro. Če ni dobro montirana, lahko pride do električnega udara, zato se priporoča, da jo namesti mojster, ki je izkušen in usposobljen.