Indukcijska kuhalna plošča

Indukcijske kuhalne plošče so v zadnjem času postale vedno bolj priljubljene, saj je z njimi kuhanje preprostejše in hitrejše. Še posebej je tako z Miele indukcijsko ploščo, ki omogoča avtomatsko kuhanje.

Indukcijska kuhalna plošča Miele ima funkcijo Con@ctivity 3.0, kar omogoča pametno upravljanje. S tem se lahko osredotočite samo na kuhanje, saj vaša napa avtomatsko naredi to, kar mora. Takoj, ko vklopite ali izklopite kuhalno ploščo, se napa samodejno odzove. Sesalna moč se avtomatsko prilagodi okoliščinam na kuhalni plošči – in tako ves čas skrbi za prijetno ozračje v prostoru. Aparati med seboj komunicirajo preko omrežja WLAN. S to funkcijo lahko napo in kuhalno ploščo vključite v sistem Miele@home.

indukcijska kuhalna plošča

Miele indukcijska kuhalna plošča ima tudi fleksibilno upravljanje: upravljalni elementi se z inteligentnim prepoznavanjem posode pojavijo vedno neposredno ob posodi. Upravljalno polje je vidno samo, če je posoda nameščena. Če premaknete posodo, ji sledi tudi številčna lestvica. Prepoznavanje velikosti posode zagotavlja posebej učinkovito rabo energije. Vse naše kuhalne plošče za uporabo cele površine so opremljene z inteligentnim prepoznavanjem posode.

Kuhalna plošča, ki jo izberete za svojo kuhinjo, je lahko samostojna ali s pečico. Tiste, ki nimajo lastnega upravljanja so vedno kombinirane s podpultno pečico. Upravljalni elementi za kuhalno ploščo so v zgornjem območju pečice. Kuhalne plošče, ki jih lahko kombiniramo s podpultno pečico, so na voljo kot električne in indukcijske kuhalne plošče. Večino Miele kuhalnih plošč lahko namestite neodvisno od pečice. Prostor pod kuhalno ploščo lahko uporabite za predale ali omarico. To vam omogoča, da ste pri načrtovanju svoje kuhinje kar se da fleksibilni.

Ste velik gurman in radi pripravljate različne specialitete? Potem je indukcija dobra izbira, saj pri kuhanju toplota nastaja neposredno v dnu posode. Kuhalna plošča poleg tega avtomatsko zazna velikost posode. Izgub energije zato praktično ni. Kuhanje je tudi posebej varno, saj območje poleg kuhalnega polja ostane razmeroma hladno. Indukcija omogoča marsikaj: z dodatnimi značilnostmi Miele predvsem ponuja udobje. Kuhalne plošče TempControl na primer naredijo praženje tako preprosto, kot še ni bilo nikoli, saj se v ponvi ves čas ohranja stalna temperatura.

Obstaja več različnih plošč, vsaka je primerna za drugo situacijo v kuhinji. Klasična je manjša in bolj primerna za manjše kuhinje, srednja je bolj primerna za več udobja, maksimalno velika pa ima kar 90 cm in ima 4 do 5 kuhalnih polj.

Če torej radi uživate v dobrih jedeh, se vam nakup indukcijske plošče Miele zagotovo splača.

Za še več informacij in podrobnosti o indukcijskih kuhalnih ploščah obiščite https://www.miele.si/gospodinjski/indukcijske-kuhalne-plosce-1503.htm.