APARTMAJI KRANJSKA GORA SE NAHAJAJO V PREČUDOVITI NARAVI

Že razmišljate, kam boste šli na naslednje počitnice? Apartmaji Kranjska Gora so zagotovo dobra izbira, saj se nahajajo v prečudoviti naravi, kjer se boste nadihali svežega gorskega zraka. Apartmaji so odprti vse letne čase, zato jih obiščite v svojem najljubšem delu leta, saj boste tako pozimi kot poleti tam našli ogromno zanimivih aktivnosti. Počitnikovanje v Kranjski Gori vam bo ponudilo odklop od vsakdanjih obveznosti in vas napolnilo z novo energijo.

apartmaji kranjska gora

Kaj lahko počnete v Kranjski Gori?
Apartmaji Kranjska Gora so odprti tako poleti kot pozimi, zato boste lahko odkrivali lepote tega kraja v vseh letnih časih. Poleti so zagotovo dobra izbira različni pohodi, saj boste ves čas obdani s čudovito naravo. Tako se lahko odpravite do smaragdnih Zelencev, do jezera Jasna ali pa na daljši sprehod do koče v Krnici. Po vseh teh poteh pa se lahko odpravite tudi s kolesom, če vam je ta način odkrivanja lepot ljubši. Za otroke pa sta poleti posebej zanimiva adrenalinski park in Kekčeva dežela. Prav tako lahko poleti odigrate partijo tenisa in se preizkusite v igri paintball. Kranjska Gora pa je vredna obiska tudi pozimi, ko se spremeni v snežno idilo. Takrat se lahko smučate, drsate ali se odločite za tek na smučeh. Zagotovo pa si morate pozimi ogledati še male osvetljene hišice pravljičnega izgleda na trgu. Kranjska Gora je torej zanimiva v vseh letnih časih, vsak izmed njih pa prinaša nov čar tej čudoviti naravi.

Kateri apartma izbrati?
Apartmaji Kranjska Gora ponujajo več možnosti, za različne goste. Tako se lahko odločate med apartmaji Megi, Mimi in Toni, ki so primerni za vse goste, od mladih družin do starejših parov. Apartma Megi lahko sprejme štiri goste, Mimi in Toni pa vsak po šest oseb. Vsi trije apartmaji so udobni, prostorni in sodobno opremljeni. V kuhinji imajo dosti pripomočkov za kuhanje, vključujejo celo še grelnik za vodo in mikrovalovno pečico. Tudi ostali prostori pa so ustrezno in moderno opremljeni.