Akumulatorski udarni vijačnik je nujno orodje vsakega mojstra

Vsak domači mojster včasih doma kaj popravlja in za to potrebuje dobro delovno orodje. Akumulatorski udarni vijačnik je skoraj zagotovo nepogrešljivo orodje vsakega gospodinjstva.

Sestavljate omaro, mizo ali drugo pohištvo? Morate priviti vijake? Pri vsem tem delu boste najverjetneje uporabili akumulatorski udarni vijačnik, saj je res enostaven in priročen za uporabo in zato prisoten v skoraj vsakem gospodinjstvu. Poleg tega je lahek in ne zavzame veliko prostora. Za njegovo uporabo ne potrebujete neposredne bližine vira električne energije ali kabla, saj deluje na baterije, zato ga lahko nesete kamorkoli, ne da bi vas skrbelo, kam ga boste priključili. Baterije napolnite z ustreznim polnilnikom, ki ga ponavadi dobite že v paketu, skupaj z vijačnikom. Zraven dobite še priročen kovček, kar vam zagotavlja boljšo in enostavnejšo hrambo in lažje prenašanje.

akumulatorski udarni vijačnik

Delovanje vijačnika lahko prilagodite potrebam vašega dela – deluje z zelo visokim ali pa nizkim navorom, odvisno za kaj se odločite. Vgrajeno ima tudi svetilko, ki vam omogoča, da bolje vidite delovno površino, sploh če delo opravljate v poznih večernih urah, ko je zunaj že trda tema. Vijačnik ima zaščito pred obremenitvijo, saj ščiti motor pred pregretjem. Menjalnik je zaščiten z aluminijastim ohišjem, kar nudi odlično hlajenje in stabilnost. Seveda pa je varno rokovanje z orodjem odvisno tudi od vas samih in vaše uporabe orodja.

Akumulatorski udarni vijačniki so izjemno trdni, kvalitetni in zanesljivi ter imajo dolgo življenjsko dobo. Zato so praktično nepogrešljivo orodje vsakega malega mojstra, ki se loti kakšnih tehničnih opravil. Uporabljajo jih tako profesionalni kot domači mojstri, pa tudi tisti, ki se z orodjem ne rokujejo prav pogosto. To je še en dokaz tega, kako enostavna je uporaba akumulatorskega udarnega vijačnika.

Akumulatorski udarni vijačnik je v osnovi namenjen privijanju vijakov, lahko pa ga uporabite tudi za vrtanje lukenj. Seveda za to potrebujete primerne nastavke in svedre, ki jih lahko kupite v vsaki tehnični trgovini.