Vedeževanje

Bernarda Felicijan z vzdevkom Sibila, ima več kot 30 let izkušenj, s pogledom v vašo prihodnost. Vedeževanje ji je v veselje, čeprav je po poklicu maserka in refleksoterapevtka, ji je v veselje delati z nadangeli in boginjami, še posebej pa rada pobrska po vaši preteklosti. Še več o Sibili pa si lahko preberete na www.sibila-vedezevanje.si.

Angelske karte je vedeževanje v katerem lahko pogledajo v prihodnost, preko snopa angelskih kart, ki vsebujejo 78 sporočil angelov in nadangelov, kateri nas varujejo in na zemljo prinašajo mir.

vedezevanje

Tarot vedeževanje izhaja iz starodavnih knjig modrosti, smrti in življenja. Tarot vsebuje 65 simbolov, ki so povezani z talenti in darovi. Z njimi lahko nadvladujemo 13 zveri, ki domujejo v vsakemu med nami. Tarot je učitelj, ki deluje skozi vidike zavesti. Tarot je odvisen od kakovosti in razlaganja vedeževalke. Tarot nam pomaga, da bi izvedeli naš duhovni in življenjski simbol, ki smo ga prejeli ob rojstvu. Tarot vam lahko napove, vaše simbole rasti za tekoče leto, lahko se pozanimate tudi kdaj se boste poročili, gradili dom, itd. Tarot vam lahko da vse odgovore vašega življenja, ki so vam bili podani.

Vedeževanje z boginjami je pogovor z 44. starodavnimi in mlajšimi keltskimi boginjami. Vključene so boginje iz grškega, egipčanskega, rimskega, krščanskega, … izročila. Karte vam omogoči vpogled v vašo prihodnost. Vedeževanje z boginje vam lahko povedo, kakšno bo vaše zdravje, finance, kariera, odnosi, itd. Boginje vam ne napovedo grozečih kart, ker se izražajo z ljubeznijo in skrbnostjo.

Sibila vam poleg vedeževanja ponuja tudi  energijsko masažo, katera vam pomaga, da ne boste utrujeni. Masaža vam sprosti telo, in poveže počutje telesa in duha. Masaža deluje z dotikom in lahko zdravi kožo, živčni sistem, cirkulacijo krvi, sklepe, dihala, prebavila.

Za naročila in dodatna vprašanja se lahko obrnete na njihovo spletno stran.