Tisk plakatov po naročilu pri MAGMI

Tisk plakatov po naročilu pri MAGMI. Pri MAGMI boste čakali samo d o24 ur na po meri izdelanem plakatu, ki ima poleg dobre kvalitete in hitre izdelave dobro ceno.

Jumbo plakati so dobro vidni plakati postavljeni na najbolj vidne točke ob cestah, križiščih in mestnih vpadnicah  pritegujejo pozornost vseh, ki čakajo v kolonah. Naročilo lahko stranka odda kar prek spleta ali pa stranka pošlje povprašanje in odgovorili bodo z ponudbo. Najboljši plakati bodo ujeli pozornost v le nekaj sekundah. Nima smisla, da so plakati polni nepotrebnega besedila: z estetsko in privlačno celovito grafično podobo, jedrnatim sloganom in dobro izpeljanimi kontrastnimi učinki se lahko vtisnejo v spomin vsakemu, ki jih vidi le enkrat. Za tiste, ki se bodo pa vsak dan peljali mimo vašega plakata, pa lahko plakat pomeni opomnik na vaš izdelek, ki se lahko hitro vtisne v njihov spomin. Pri podjetju lahko naročite tisk jumbo plakatov, podjetje tudi ponuja možnost montaže na različnih lokacijah v Sloveniji. Ker je naša mreža lokacij raznolika in pokriva različna območja, lahko tudi če se vam to zdi smiselno, po poteku določenega obdobja na eni lokaciji, jumbo plakat premaknete na drugo lokacijo.

tisk plakatov

Pri dobrem jumbo plakatu velja da vsaj kar se tiče besedila. Pomisliti morate, da se bodo ljudje peljali mimo in nimajo časa brati dolgih stavkov. Pri jumbo plakatu vsaka beseda šteje, trik ni v tem, da razložite vse podatke in podrobnosti, ampak da vzbudite zanimanje. Naslednji korak je ta, da vas bodo potencialne stranke poiskale in pridobile več informacij. Pomembno je le to, da vzbudite dovolj radovednosti z nekaj besedami, da se bo to tudi zgodilo. Pri MAGMI se zavedajo, da v oglaševanju šteje hitrost in da so tri korake pred konkurenco. Plakate podjetje stiska v treh dneh lahko pa tudi hitreje če si stranka tako želi. Najbolj uporabljeni formati za tisk plakatov so 4000mm x 3000mm, 5040mm x 2380mm, 1400 x 2000mm. Če noben format stranki ne ustreza, se lahko dogovori za velikost po želji.