Zahtevna strojna obdelava za vaše modele in obdelovance

Je strojna obdelava to, kar trenutno iščete? Torej je za vas ravno pravšnja strojna obdelava pri Lkr.si, ki je vodilno podjetje na tem področju pri nas in je znano tudi v tujini. LKR je slovensko, družinsko podjetje. Lahko se pohvali z bogatim metalurškim znanjem, vrhunsko opremo ter bogatimi izkušnjami, ki jim omogoča kakovost geometrijsko zelo zahtevnih izdelkov. Podjetje LKR odlikuje specializacija za proizvodnjo tehnološko zelo zahtevnih ulitkov in je strojna obdelava njihova specialnost. Njihova največja prednost je ta, da so vsi izdelki iz enega vira. Pri njih dobite celostno storitev.

strojna obdelava

Ponujajo popolno podporo od začetka oblikovanja izdelka pa do končne proizvodnje. Njihova prednost so tudi kratki dobavni roki in prilagodljivost. Na voljo vam je tudi strojna obdelava manjše serije izdelkov. Ponujajo vam več možnosti obdelave. Med temi so napredni programi, ki podpirajo CAD-CAM, 5-osni CNC stroj z montažno površino 3000 mm in obremenitvijo plošče 10 t, CNC vertikalno stružnica z motornim orodjem do 1200 mm, Nadaljnji CNC rezkalni in stružni stroji. V njihovem proizvodnem programu najdete različne materiale. Med njimi vsa običajna jekla in zlitine iz nerjavečega jekla, ki se lahko oblikujejo v skladu z DIN, EN, ISO, ASTM, BS, JIS in posebnimi materiali na osnovi CO in Ni, kar omogoča strojna obdelava.

Podjetje nudi pester izbor različnih storitev. Na voljo vam je izdelava modelov, simulacije trdne snovi, toplotna obdelava, zagotavljanje kakovosti in lasersko varjenje in seveda strojna obdelava. Če ste zelo zahtevna stranka in imate zelo zahtevne obdelovance, kot so velike turbine ali manjše serijske proizvode, ki morajo biti izjemno kakovostni, brez napak in razpok, potem je to podjetje za vas kot nalašč. Naredijo vam tudi izjemno kakovostne ter cenovno ugodne modele, kar jim omogoča sodobna tehnologija, kateri sledijo ves čas.

Dogovorite se za sestanek in jim zaupajte vaše želje ter načrte. Zagotavljamo vam, da vas bodo slišali in da bodo njihovi sposobni ter izkušeni in inženirji našli rešitve za vaše zadeve. Pokličite jih kar zdaj.