Servis računalnika

Imate težave z vašim računalnikom? Odpeljite ga na računalniški servis!

Potrebujete računalniško pomoč? Servis Anni.si je pravi naslov za vas. Hitro in učinkovito popravilo računalnikov po zelo ugodnih cenah. Servisirajo tako namizne računalnike kot prenosnike vseh blagovnih znamk. Omogočen vam je direkten pogovor z serviserjem, kateri bo servisiral vaš računalnik. Poleg računalnikov pa servisirajo tudi avdio in video naprave. Sepravi monitroje, in projektorje. Skrbno jih bodo pregledali in ustrezno popravili v najkrajšem možnem času. Pohvalijo se tudi lahko z dolgoletnimi izkušnjami, tako da vam zagotovijo ugodno, kvalitetno in hitro popravilo. Poleg teh storitev vam pa še nudijo servis tiskalnikov in biro opreme. Že vrsto let popravljajo tiskalnike. Ukvarjajo pa se tudi z sestavljenjem omrežij na terenu. Torej če sestavljate novo omrežje v vašem podjetju, so anni.si pravi naslov za povezavo novega omrežja. Skonfigurirali vam bodo vaše novo omrežje ali pa samo prekonfigurirali starega. Na tem področju imajo tudi veliko let izkušenj, kar se vidi pa njihovi kvaliteti in hitrosti dela.

Velikokrat pride pri vsakemu posamezniku do težav z računalnikom. Hitro pride do kakšne okvare diska in podobono. To res ni velika težava, ampak vsak posameznik nima dovolj znanja, da bi to ugotovil sam. Zato je tu servis računalnikov anni.si.

Servis računalnika je zelo dobra stvar v današnjem času, saj so računlalniki zelo potreben element v vsakdanjem življenju. Servis račualnika mora biti zelo kvaliteten, da bodo hitro in kvalitetno popravili vašo napravo.

Pri njih imajo tudi zanimivo stvar in to je urgentno popravilo, kar pomeni, da bodo vašo napravo popravili takoj, vendar je pa treba doplačati 30€ za urgentno popravilo. To pride prav pri večjih sistemskih omrežjih, kjer je za delo nujno potrebno 24/7 delovanje in je potrebno napake odpraviti kakor hitro se le da.

Torej imate težave z vašim računalnikom in potrebujete pomoč? Pokličite v trgovino Anni in se dogovorite za pregled vaše računalnike naprave.