Samohipnoza – orodje za programiranje vašega uma

Po opravljenih delavnicah boste samohipnozo lahko uporabljali z namenom, da sebi ali drugim pomagate uresničiti cilje, zato spoznajte, kako se pravilno izvaja samohipnoza. Za začetek povejmo, da je hipnoza najmogočnejše orodje za programiranje uma z namenom, zato je tovrstno znanje zelo uporabno. Lahko rečemo, da je hipnoza način komunikacije, ki ga že danes uporabljate v vašem vsakdanjem življenju. Zavedajte se, da je vsak slišan, prebran in izrečen stavek, hipnoza. Vsak stavek, ki ga imate v mislih, je hipnoza oz. samohipnoza, kar pomeni, da je vsaka hipnoza, samohipnoza. Če imate čez dan negativne misli, ste sami sebe (samo)hipnotizirali za slabe rezultate, svoj um pa programirali za nekaj slabega, če pa so vaše misli pozitivne, če poslušate spodbudne novice in se družite z uspešnimi in pozitivno naravnanimi ljudmi, sebe (samo)hipnotizirate za dobre rezultate.

samohipnoza

Samohipnoza – učenje

Hipnoza in samohipnoza postajata vse bolj sprejeti orodji za učenje in terapijo, zato pa so potrebna določena znanja in spretnosti, ki jih boste pridobili, če se boste odločili za učenje (samo)hipnoze pri dr. Aleksandru Šinigoju, ki je edini NLP Master Trener v Sloveniji. Uči hipnozo že vrsto let in se na tem področju tudi nenehno dodatno izobražuje. Je avtor knjige Skrivnostna moč nezavednega uma – Hipnoza I, s katero odpira vrata v svet nezavednega uma in na preprost in razumljiv način približa bralcem hipnozo. Njegove delavnice za učenje hipnoze so praktično naravnane in vsakemu udeležencu omogoča takojšnje prakticiranje in doseganje rezultatov s hipnozo.

Bi se želeli tudi vi naučiti samohipnoze, potem spremljajte spletno stran www.mastermindakademija.com, kjer boste izvedeli, kdaj je naslednji termin za delavnico samohipnoze. Omenimo še, da ob udeležbi praktične delavnice za (samo)hipnozo najprej postanete praktik hipnoze. Po opravljenih dodatnih praktičnih delavnicah pa postanete mojster praktik hipnoze. Zato ne odlašajte in se še danes prijavite na naslednjo delavnico, da se čimprej naučite hipnoze. Ne pozabite, samohipnoza, vam bo spremenila življenje.