Romantične, zabavne in kreativne ideje za poročno fotografijo

Veliko parov pri planiranju svoje poroke izbere fotografa glede na njegov portfolio, kar pomeni, da so jim njegove fotografije všeč. Ste eden izmed parov, katerim je pomembno da fotografija na poroki izraža tudi vas? Dober poročni fotograf vam bo vsekakor dal predloge in predlagal različne ideje ali poze, pomembno pa je tudi, da veste, kaj želite.

V tem članku boste našli nekaj must-have romantičnih, zabavnih in kreativnih idej za poročno fotografijo, med katerimi boste zagotovo našli kaj zase. Shranite si ideje in poskrbite da jih vidi in se z vašimi željami seznani vaš fotograf!

Fotografije s ptičje perspektive

Ima vaš poročni fotograf dron? Poiščite poročnega fotografa, ki imajo dron za fotografiranje edinstvenih poročnih fotografij. To je najboljši način za posebne kreativne fotografije z zraka, fotografiranje skupinskih fotografij vseh gostov in zajem slikovitih pogledov v bližini kraja vaše poročne slovesnosti.

Akcijske fotografije

Ena izmed bolj priljubljenih zabavnih idej so akcijske fotografije – sinhrono skakanje medtem ko vaš poročni fotograf lovi najboljši trenutek bo zagotovo zabavno za vse, nasmehi na fotografiji pa pristni! Poskrbite, da si na na poroki vzamete in splanirate čas tudi za to!

Obratne vloge

Želite dodati nekaj nenavadnih slik v svojo galerijo poročnih fotografij? Preprosto zamenjajte ženinove prijatelje s prijatelji neveste. Naj vaš poročni fotograf posname nekaj posnetkov fantov, ki gledajo nevestino obleko ali pa kako skupaj izvajate kozmetične postopke.

Slabše vreme – slabše poročne fotografije?

Vsekakor ne! Slabo vreme naj vam ne prepreči odličnih idej za poročno fotografijo. Vaš poročni fotograf je pripravljen na takšne situacije, pa vendar mu lahko predlagate tudi skrivnostne fotografije vajinih silhuet, uporabo odseva teles v lužah in podobno.

Ustvarjalni rekviziti ali maske za goste

Ali ate vi in vaši gostje za akcijo?

Pripravite ustvarjalne dodatke ali maske s katerimi bodo lahko posneli zabavne fotografije!