Polne polikarbonatne plošče – cenik bo jasen v nadaljevanju

V kolikor potrebujete polne polikarbonatne plošče – cenik najdete na spletni strani podjetja Vek Čatež. Za polikarbonatne plošče – nakup preko spleta je najbolj idealna možnost. Podjetje Vek Čatež je zastopnik polnih polikarbonatnih plošč blagovne znamke Palsun. Vsi izdelki, ki vam jih ponujajo so proizvedeni v Nemčiji ter imajo vse potrebne certifikate, ki vam zagotavljajo njihovo kakovost. Pri podjetju Vek Čatež imajo na zalogi plošče različnih debelin in barv. Seveda pa dobite tudi ostali pritrdilni material. Nadstrešek bo imel s polnimi polikarbonatnimi ploščami lepši in modernejši izgled, saj izgledajo kot kaljeno steklo. To pa ima v primerjavi s steklom veliko prednosti. Predvsem so lažje, cenejše pa tudi bolj odporne. Z izbiro polnih polikarbonatnih plošč se vam ne bo treba bati, da bi vam toča naredila škodo saj so odporne tudi proti temu.

polne polikarbonatne plošče cenik

Polne polikarbonatne plošče – cenik vas bo navdušil. Primerne so za pokrivanje nadstreškov, zimskih vrtov, bazenskih pokrival, primerni so tudi za rastlinjake na strehah, reklamne panele, zasteklitve oken in stenske pregrade. Plošče so toplotno in zvočno izolativne, zelo estetske in odporne na UV žarke. Omogočajo pa enostaven transport in montažo. Polikarbonatne plošče so zaščitene z zaščitno folijo po obeh straneh. Plošče imajo izredno dolgo življenjsko dobo, dobite pa tudi do 10 let garancije. Za konec pa zagotavljajo ognjevarnost.

V kolikor se odločate za polne polikarbonatne plošče, cenik žal ne bo točno znan, saj se cene nekoliko razlikujejo glede na vaše želje. Cene so odvisne od tega kakšnih dimenzij in debeline je vaša izbrana plošča. Plošče je včasih potrebno tudi rezati, v ceno pa je vključena tudi ustrezna pritrditev. Na spletni strani podjetja Vek si preberite tudi nasvete za montažo, ki vam jih ponujajo, saj je pri nameščanju pomembno, da upoštevate za to priporočene smernice. Polne polikrbonatne plošče (cenik si oglejte na spletni strani) vam bodo polepšale vaš dom, zato si le oglejte ponudbo podjetja Vek Čatež.