Namesto da kable shranjujete doma, jih nesite na odkup kablov

Se vam doma nabirajo kabli različnih vrst in ne veste, kam bi jih dali? Predlagamo vam, da jih peljete na odkup kablov, saj boste tako še zaslužili nekaj denarja. Preverite več informacij pri preverjenih prodajalcih, katerim boste izročili kable, na kratko pa vam bomo vse bistvene informacije podali tukaj.

Pri vsakem izmed nas se verjetno najde kar nekaj najrazličnejših kablov, ki jih več ne uporabljamo. Zakaj bi jih le pospravili nekam v kot in pustili, da se na njih nabira prah, ko pa jih lahko odpeljete na odkup kablov in tako sproti zaslužite še nekaj denarja? Denarja se pa res ne bomo branili, kajne? Poleg tega, boste skrbeli tudi za naravo, saj se odkupljene kable reciklira in se jih uporabi za ponovno uporabo. Podjetja odkupujejo kable vseh vrst, tako tiste z bakrenimi kot z aluminijastimi jedri, eno-, dvo- ali večžilne kable itd. Pomembno je predvsem, kaj je v njihovem jedru, saj je od tega odvisna tudi končna cena odkupa. Dobro je vedeti, da za že olupljene kable dobite več denarja, kot za tiste, ki še niso olupljeni, zato lahko pred odkupom poskrbite še za to, a pri tem bodite zelo previdni, da ne boste poškodovali jedra.

odkup kablov

Znebite se odvečnih kablov in s tem še nekaj zaslužite.

Kako pa sploh poteka odkup kablov? Najenostavneje se tega lotite tako, da pokličete podjetje, ki kable odkupuje, jim poveste, kakšne kable imate in koliko jih je itd. Če je tega malo, lahko sami pripeljete na odkup, če pa imate večje količine, pa lahko tudi oni pridejo k vam in odpeljejo. Ko si strokovnjak ogleda kable, določi njihovo sestavo in poda končno ceno odkupa. Odkupljene kable potem predajo v nadaljnjo predelavo in jim s tem dajo novo življenje. Z odkupom kablov torej naredite nekaj koristnega zase (znebite se nepotrebne krame in dobite še nekaj denarja) in za okolje (kablov ne puščate v naravi, ampak jih date v ponovno uporabo).