Sodobni nevidni zobni aparat

Ste že slišali za nevidni zobni aparat? Katerega izbrati? ClearAlign je najsodobnejši nevidni zobni aparat. Gre za zobni aparat, ki svojo funkcijo opravlja enako kvalitetno kot navadni, le da je ta sestavljen in brezbarvnih folij, tako da ga sploh ne opazite, da ga nekdo nosi. Tako kot drugi aparati tudi ta uredi vaše zobovje do tem mere, da so zobje v pravilni legi, kar vam omogoča pravilen ugriz in tudi lažje govorjenje. Saj veste, da se vaši zobje ves čas premikajo? Zato je aparat za zobe dobra rešitev za ravnanje vaših zob. nevidni zobni aparat

Njegovi pritiski so nežni, hkrati pa učinkoviti in zobe premikajo v smeri, ki jih določimo. Primerni so za vsakogar, tudi za najstnike, ki se zobnih aparatov navadno otepajo, nevidni zobni aparat pa lahko reši marsikatero njihovo zagato. Sam nevidni aparat, ki smo ga omenili, je cenovno dostopen in brez žic, tako da ne zahteva, da na zobe pritrdimo jeklo ali porcelan. Lahko si ga snamemo, kadar želimo, naše življenje pa z njim ne bo prav nič oteženo, saj lahko jemo, govorimo normalno. Tudi smejali se boste, pa bodo drugi le stežka ugotovili, da nosite nevidni zobni aparat. Enostavno ga odstranite, očistite, sperete in ponovno nosite, za vse ostalo poskrbi sam. In kje začeti? Zobozdravnik vam bo podal mnenje, odvzel vtise vaših zob, naredil ortopan, ustrezne fotografije in vse to poslal v laboratorij, kjer podajo strokovno oceno. Na osnovi prejete diagnoze in cene terapije se lahko odločite, kako naprej.

Če vas torej motijo nepopolno izraščeni zobje in vam jemljejo voljo ter nasmeh, izberite zobni aparat, ki ga drugi sploh ne bodo opazili. To je nevidni zobni aparat ClearAlign. Nevidne zobne aparate uporablja čedalje več ljudi, kar je povezano s povečanim zanimanjem odraslih za poravnavo zob. Nevidni zobni aparat deluje tako, da folija počasi potiska zobe v pravo smer.