Najem koče bohinj je dostopen vsakomur in vaša sanjska destinacija

Najem koče bohinj se splača za več oseb, da si prijatelji ali družine oddahnete od vsakdanjika v neokrnjeni naravi sredi idiličnega gozda, kjer je popoln mir. Hiško si ogledate tukaj https://alpik.si/sladko-spanje/chalet-tisa/ in jo lahko tudi rezervirate ter pridobite vse informacije, ki vas zanimajo Najem koče bohinj zajema tudi brezplačno parkirišče ter uporabo hitrega interneta za delo na daljavo, tako lahko dejansko greste na počitnice tudi, če nimate dopusta. Primero je tudi za delovne skupine, ki iščete super ideje in potrebujete navdihujoče okolje za svoje delo ter graditev vaše skupine.

najem koče bohinj

Najem koče bohinj je super ideja in odločitev, ker boste dobili tri spalnice, dve kopalnici, kuhinjo, možnost peke na kaminu, igralnico za otroke in tudi vse vrste jedi za zajtrk, če boste želeli. Ni vam treba čistiti, ker bodo to storili za vami, ko odidete ker vsakič očistijo telo temeljito tudi z UV sevanjem, da je prostor povsem razkužen.

Če bi radi smučali v bližini na Voglu ali imeli vsak dan pohodništvo in druge rekreacije, kot je kolesarjenje ter kopanje v jezeru v bližini, je najem koče bohinj idealna rešitev za vas. Blizu je in tudi z letališča vas lahko pripeljejo, ker je to v ceno všteto. Vaše življenje bo tiste dni, ko boste tam prava pravljica, da na koncu ne boste hoteli oditi iz tistih pravljičnih krajev, ki so super v vseh letnih časih.

Ko se odločite za najem koče bohinj in dejansko tja prispete, ne morete verjeti očem, kako je tam lepo, urejeno in brezskrbno ter naravno. Gre za ene redkih divjih koncev pri nas, ki so skriti in vedno čisti, na samem ter ne preveč obljudeni. To je super za take, ki ne marate hrupnih turističnih krajev, ki so razvpiti in se turistov tare na vsakem koraku. V naravi boste lahko nabrali obilo naravnih zelišč in uživali v njih, ko si boste skuhali čaj in spekli kaj domačega v kaminu.