Masaža

Imate občutek, da imate napete mišice in da nimate prave prekrvavitve čez vaše mišice. Težavo lahko odpravite brez problema, naročite se na kakšno masažo in težave bode rešene. Najboljše masaže vam ponujajo v www.masaza-igorhocevar.si/, kjer so res izkušeni maserji na vsem področju.

masaža

Vsak si bi moral kdaj vzeti čas za sebe in se prepustiti raznim masažam.  Premalo krat se zavedamo, kako pomembna je lahko samo ena masaža za naše telo. Mogoče si kdo misli, da je to ven vržen denar in zapravljanje časa, ampak ni to res. Probajte se enkrat naročit za masažo in boste videli, da se boste kasneje boljše počutili, vaše telo bo bolj sproščeno. Igor Hočevar vam nudi različne vrste masaž, klasično, terapevtsko in kraniosakralno masažo. Če se bi radi malo pri njih sproščali se za naročilo najprej naročite. Pokličite jih po telefonu in dobili boste datum in uro vaše masaže.

Če imate napete mišice je za vas klasična masaža. Tu se uporabljajo različne tehnike masaže, gnetenje, otiranje, gladenje, tolčenje, sekanje. Ta masaža se prične na vašem hrbtu, tam poiščejo napete mišice in jih z tehnikami zmehčajo. Nato še sledijo vaše noge ter stopala, tudi tukaj se uporabljajo različne tehnike. Cena masaže je navadno 60 minut, če pa je mogoče daljša 90 minut, pa vam še pri klasični masaži masirajo glavo, obraz. Na koncu se še vedno mora pogladit hrbet.

Terapevtska masaža je malo drugačna od klasične. To je globinska, ki se masira hrbet. Takrat se pospeši prekrvavitev in sprostijo vam mišice na hrbtu. Tudi tukaj se uporabljajo različne tehnike, ki jih obvladajo izkušeni maserji. Ste že slišali za vozle v hrbtenici, to vam z terapevtsko masažo vse odstranijo.