Vse težave, ki jih olajšajo kapljice za oči

Težave s srbečimi in razdraženimi očmi so lahko zelo moteče, zato si na www.farmedica.si/izdelek/101/A-Vogel-kapljice-za-oci poglejte kako si lahko pomagate.

Kapljice A. Vogel so namenjene lajšanju težav kot so pekoč občutek, suhost, pordelost in utrujenost oči. Take težave lahko nastanejo zaradi sprememb v nastajanju solzne tekočine, zadrževanja v suhih in klimatiziranih prostorih, alergije ali uporabe kontaktnih leč.

kapljice za oči

Kapljice za oči A. Vogel so izdelane brez konzervansov, primerne pa so tudi med nošenjem leč. Uporabljate jih lahko kar 6 mesecev po odprtju, to pa jim omogoča posebno pakiranje. Sestavljata jih hialuronska kislina ter izvleček navadne smetlike. Z uporabo teh si lahko olajšate tudi draženje in občutek utrujenih oči. Primerne so za dolgotrajno uporabo.

Uporabnikom kontaktnih leč kapljice za oči močno olajšajo nošenje, uporabljajo pa jih lahko tudi nosečnice in matere, ki še vedno dojijo.

Kapljice za oči lahko najdete lekarnah in specializiranih prodajalnah po Sloveniji. Če se slučajno zgodi, da nimajo zaloge, jih lahko naročite, dostavili pa jih vam bodo že v roku 24-ih ur.

Suhe oči povzročajo različne simptome. Občutite jih lahko kot zbadanje, praskanje, občutek peska v očeh…vaše oči so pekoče, otekle in pordele. Lahko se zgodi tudi, da se zjutraj zbudite z zalepljenimi vekami. Lahko občutite tudi bolečino ali pritisk v očesu. To je lahko posledica stresa žlez in vek veznice.

Simptom je lahko tudi prekomerno solzenje oči. Razlog zakaj pride do tega je, kadar solzna tekočina, ki jo uporabljate ni primerna in se ne razporedi enakomerno po očesu. Ker roženica postane suha, se začne proizvajanje tekočine v solznih žlezah. Tudi občutljivost na svetlobo vas lahko opozarja na simptome suhih oči. Do tega pride ko je roženica že poškodovana in lahko povzroči tudi poslabšanje vida.

Pri uporabi računalnika pomežiknete samo 4-5-krat na minuto, kar povzroči, da sta roženica in veznica neenakomerno navlaženi. Pri vseh teh težavah vam lahko pomagajo kapljice za oči.