Vsestranska ponudba priznanih proizvajalcev pametnih inštalacij

Spletna trgovina Comfort-el se ponaša s široko paleto več kot 20.000 artiklov priznanih proizvajalcev, med katerimi so Bticino, Legrand, Doorbird, Z-Wave, Qubino, Ajax in Ekey. Več si preberite na www.comfort-el.com. Njihova ponudba vključuje izdelke, ki združujejo izjemno oblikovanje, pametne inštalacije ter vrhunsko znanje.

Pametne inštalacije za sodoben svet

Pametne inštalacije so pri Comfort-el.com cenovno dostopne, enostavno povezljive s klasičnimi elementi in ključne za zmanjšanje stroškov energije ter povečanje varnosti vašega doma. Razložijo vam, kako lahko vsi družinski člani enostavno upravljate svoje naprave. Na primer, starejši družinski člani lahko uporabljajo klasična stikala za vklop alarmov, medtem ko mlajši to storijo prek pametnih telefonov.

Comfort El

Prednosti nakupovanja na comfort-el.com

Na njihovi spletni strani lahko hitro pregledate cene, fotografije in lastnosti artiklov ter preverite razpoložljivost zalog in rok dostave – vse to preko telefona ali tablice. Poleg tega imajo več kot 20.000 artiklov Legrand na enem mestu, kar omogoča hitro primerjavo cen ter izbiro med različnimi cenami in dizajni. Ponujajo tudi hitro izdelavo ponudbe ter predračuna.

S svojim potujočim razstavnim prostorom vam omogočajo, da si izdelke ogledate in preizkusite kar v udobju vašega doma. Njihova tehnična podpora je na voljo na terenu in vam pomaga pri izdelavi projektov ter odgovarja na vsa vaša vprašanja. Pri Comfort-el so tukaj, da vaše domače projekte spremenijo v varne, pametne in učinkovite rešitve.

Pestra ponudba domofonov Bticino in Legrand

Na tržišču je danes na voljo široka paleta domofonov, ki ne služijo le odpiranju vrat, ampak ponujajo tudi številne dodatne funkcije. Njihovi strokovnjaki so vedno pripravljeni svetovati, zato vas vabijo, da si ogledate njihovo kakovostno ponudbo domofonov Bticino in Legrand.

Bticino je podjetje s tradicijo, ki seže vse do leta 1948, in že desetletja preseneča s stalnimi inovacijami. Njihovo pionirsko delo na področju stikal je premaknilo meje možnega. Program stikal Bticino Living Now je le en primer njihovih vrhunskih izdelkov. To stikalno linijo odlikuje drugačnost, saj predstavlja velik premik na področju oblikovanja stikal.

Stikala za estetsko dopolnitev vašega prostora

Bticino Living Light je izjemno raznolika linija stikal, ki združuje prefinjen dizajn z vrhunsko kakovostjo. Ta linija ponuja širok izbor stikal v različnih barvah in materialih. Če razmišljate, kako izbrati stikala, ki bodo ustrezala vašemu notranjemu dizajnu, boste v tej liniji našli odgovor. Living Light stikala so dekorativni dodatek, ki se odlično podajo na kamnite, steklene ali lesene površine, hkrati pa ohranjajo eleganten videz vašega doma. Različni okrasni okviri omogočajo prilagoditev tradicionalnemu ali modernemu slogu.

Zakaj izbrati alarm Ajax za vašo varnost?

Alarmni sistem Ajax predstavlja zanesljivo, hitro in enostavno rešitev za varovanje vas, vaših bližnjih in premoženja. Ta pametni alarmni sistem ne le zazna vlom, ampak tudi prepreči požar, odkrije izliv vode, nadzoruje hišne naprave in je združljiv s kamerami. Informacije iz posameznih naprav prispejo v osrednjo enoto v zgolj 0.15 sekunde. Z vgrajenimi baterijami, ki zdržijo do 7 let ob normalni uporabi, ni potrebno gradbenih posegov za vgradnjo sistema. Sistem lahko vzpostavite in nadzorujete preko mobilnega telefona, kjerkoli in kadarkoli.

Pametni domofoni – več kot le varnost na vratih

Pametni domofoni so postali nepogrešljiv del sodobnih domov, prinašajo večjo varnost in udobje bivanja. Njihova uporaba ni omejena zgolj na večstanovanjske objekte, saj se vse pogosteje nameščajo tudi na vhodih enostanovanjskih hiš. Pri izbiri pametnega domofona je ključno upoštevati vaše finančne zmožnosti. Odločitev za najcenejši model nepoznane blagovne znamke se dolgoročno običajno izkaže za nesmiselno, saj se pogosto po nekaj letih soočate s težavami in potrebo po zamenjavi.