Bambus sreče

Zadnje čase ljudje kupujejo veliko okrasnih rastlin za svoja stanovanja, da si naredijo bolj domač navdih in za boljše počutje zaradi koščka narave. Prav tako pa imajo nekatere rastline posebne učinke. Na primer ena od teh rastlin je bambus sreče, ki je sobna rastlina, ki ima poseben učinek tako da uravnoteži prostor z odstranjevanjem škodljivih kemijskih snovi (formaldehidi, kisline, tolueni in  tako naprej podobne slabe stvari). To slabo energijo nadomesti z srečo, mirno in modro energijo, ljubezen in pa bogastvo. Vse je odvisno v to koliko boste verjeli takim rečem. nekaterim so to le izmišljene zgodbice in kupijo bambus zaradi zgleda, nekateri pa verjamejo v to in si ga kupijo z mislimi na boljše in srečne dneve.

bambus

Bambus morate postaviti v primerni prostor v stanovanju. Seveda pa je bambus tudi po svoji obliki odvisen od tega kar vam bo prinesel, na primer bambus, ki ima tri stebla bo prinesel srečo, če ima pet stebel je zdravje, če ima dve stebli je ljubezen in zakon, če ima osem stebel je bogastvo in obilje, če pa ima devet stebel boste dobili srečo in zadovoljstvo, saj je devet srečna in dobra številka.

Če razmišljate tudi vi za nakup take rastline, si lahko svoj bambus zagotovite na spletni trgovini Jerihonska roža in dobite bambus po dobri ceni z lončkom. Prav tako pa imajo ravno zdaj popust, ki ga ne želite zamuditi. Dobili boste svež in kvaliteten bambus, ki ga morate prevzeti takoj ko bo dostavljen, da se roža ne bi uničila ali pa poškodovala. Zanimivo je kaj vse nam ponuja narava in kako jo lahko izkoristimo. Včasih premalo cenimo stvari, ki jih imamo pred nosom in se tega zavedamo šele ko to izgubimo, zato se sprehodite malo po naravi po napornem dnevu in zadihajte svež zrak ob katerem boste pozabili na probleme v službi ali pa življenju.