Aleksander Šinigoj je uspel iz ničle, ugotovite kako

Aleksander Šinigoj je oseba, ki je uspela z lastnim trudom in voljo iz revščine in obupa, ko družino ni mogel niti pošteno nahraniti niti ji nuditi varnega zatočišča. Tukaj poglejte kdo je Aleksander Šinigoj danes in kaj pomeni, ko enkrat rečeš konec, hočem boljše življenje, zaslužim si več. Aleksandra je premaknilo to, da jev najemniškem stanovanju zamakalo sredi neurja in je bila družina ogrožena. Tega ni mogel več gledati in je sprejel odgovornost, da naredi velike spremembe. Denarja ni imel. Kamo mu je uspelo?

Aleksander Šinigoj

Takrat je začel iskati rešitve in je našel predavanje velikega vodje in govorca, ki je govoril o tem, da je treba spremeniti sebe, svoje poglede in notranjost ter si v glavi urediti afirmacije, da zmore vse in da si zasluži najboljše. Aleksander Šinigoj si je želele oditi na predavanje, ki je bilo v tujini in zelo drago.

Nekaj časa je o tem razmišljal, nato se je odločil in z zadnjim denarjem, ki so ga doma imeli, kupil karto in odšel na delavnico. Žena se s tem seveda ni strinjala, ni verjela, da ob uspel in se je bala, da ne bodo imeli niti za jest več. Vendar je bila to najboljša naložba, ki jo je Aleksander naredil v svojem življenju. Od takrat naprej, mu je šlo le še navzgor.

Danes ni le zelo bogat in uspešen, ampak tudi z veseljem in ljubeznijo tega uči druge, ki bi radi naredili preboj v svojem življenju ali poklicu. Pri njem se tudi urijo prostovoljci, ki bi radi postali res vrhunski govorci in organizatorji tovrstnih srečanj. Je hipnotizer in coach, učitelj in voditelj, javni govorec ter predvsem srčen človek, ki mu je uspelo.

Njegova zgodba je zgodba mnogih, ki so z resnim namenom in zadnjimi sredstvi ali celo brez njih uspeli v življenju. To se zgodi takrat, ko se resno odločimo. Ni pa možno brez zgleda in dobrega mentorja, kar Aleksander je. Če hočete imet res vrhunskega mentorja in vodnika skozi vaš uspeh, ga imate na dosegu roke.

Aleksander Šinigoj ima veliko brezplačnih predavanj in vsebin, ki vam bodo koristile in preko katerih ga boste dobro spoznali, preden se določite, da postane vaš mentor.